Zoals u weet of wellicht al hebt gelezen bestaan wij al vijfentwintig jaar. In al deze jaren voorzien wij onze klanten van onderhoud, service en reparaties. Toch verbazen wij ons toch iedere week weer opnieuw hoe sommige huishoudens of bedrijven hun machines zo ontzettend slecht behandelen. Verkalking is hierbij de grote boosdoener, kalk is dan ook de enige echte vijand voor uw machine en kan voor zéér vervelende reparatiekosten zorgen. Toch is dit vrij eenvoudig te voorkomen. Ieder koffiezet-systeem; of dit nou een espressomachine, volautomatisch apparaat of machine met bijvoorbeeld cups is.. dient toch zeker vier maal per jaar ontkalkt te worden. Doet men dit niet dan kan men erop wachten tot de machine zijn eerste defecten zal geven.

Ontkalken :

Filtergebruik :

De juiste middelen :

Servicebeurt :