Espresso Servicecenter

Als importeur van vooraanstaande Italiaanse merken espresso-apparatuur is het onze plicht de aftersales ook goed te regelen. Zo worden de afgeleverde espressomachines, nieuw of occasion, voorzien van garantie en service direct uit eigen bedrijf. Ook verzorgen wij eigen gebruiksaanwijzingen, hulpschema’s, onderhoudshandleidingen, tiplijsten en ons E-Magazine. Deze informatie is weliswaar veelomvattend, maar daarmee helpen wij u uw mooie espressomachine of JURA te beschermen tegen verkeerd gebruik of achterstallig onderhoud. 

Maar naast natuurlijk zijn wij er ook wanneer uw espressomachine of JURA groot onderhoud of een reparatie nodig heeft. Ons servicecenter beschikt over meerdere ervaren monteurs die al tientallen jaren bij ons werken.

Van alle apparatuur die wijzelf verkopen hebben wij vrijwel alle onderdelen los in voorraad. Hierdoor kunnen wij voor eigen reparatie en onderhoud altijd snel schakelen. 
In de meeste gevallen is uw machine tussen de 5 en 7 werkdagen weer klaar om opgehaald te worden in een van onze filialen. Wij behandelen apparatuur op volgorde van inbreng. U ontvangt van ons telefonisch bericht als uw machine weer gereed staat.    *I.v.m. de lockdown en corona omstandigheden kunnen er vertragingen oplopen.

Ons servicecenter van ma. t/m za. bereikbaar. Inbrengen van apparatuur kan in Hilversum, Harderwijk en Zeewolde.

Soms is een defect of probleem zeer eenvoudig op te lossen. Servicekosten voor kleine, eenvoudige of extra werkzaamheden worden bij ons dan ook niet altijd gerekend. 
Voor het uitvoeren van servicebeurten voor espresso-apparatuur en JURA volautomaten hanteren wij verschillende prijs en servicecategorieën. 

Voor zakelijke koffieklanten bieden wij zowel service onder contractvorm als zonder contract. Ook wanneer u geen servicecontract heeft maar wel de koffie en machine bij ons afneemt krijgt u bij onderhoud of reparatie ten alle tijden een gelijkwaardige leenmachine. Voor wanneer de machine niet op locatie behandeld kan worden. 

 • Zakelijke Espressomachines
  Uurtarief € 69,00 (excl. btw)
  Kwartier € 17,25 (excl. btw)
  Onderzoekskosten € 30,00 (excl. btw) indien geen reparatie wordt uitgevoerd

 • Full JuraCoffeeSupport contract € 849.00 excl. Btw. / per jaar
  Dit houdt in: 1 x per jaar een volledige onderhoudsbeurt en tussentijdse reparatie bij defecten / storing incl. onderdelen, incl. voorrijkosten.
  N.B.- M.u.v. bij vervuiling van bijvoorbeeld cappuccinosysteem of een bedieningsfout in een reinigingsprogramma, dan wordt factuur opgemaakt op nacalculatie.

 • On Demand JuraCoffeeSupport contract € 498.00 excl. Btw. / per jaar.
  Uitsluitend reparatie bij storing, incl. alle te vervangen onderdelen, excl. voorrijkosten.
  N.B. –  M.u.v. bij vervuiling van bijvoorbeeld cappuccinosysteem of een bedieningsfout in een reinigingsprogramma, dan wordt factuur opgemaakt op nacalculatie

 • Defect Call JuraCoffeeSupport contract € ,- prijs afhankelijk van reparatie, excl. Btw, excl. voorrijkosten
  Uw Jura wordt, indien mogelijk, op locatie gerepareerd binnen 48 uur na melding. Reparatie-factuur wordt nagezonden.Voor JURA apparatuur geldt na de service of reparatie 12 maanden garantie op uitgevoerde werkzaamheden en onderdelen. Garantie vervalt wanneer bij het uitlezen blijkt dat de machine niet goed behandeld is of verstopping door slechte kwaliteit koffie wordt geconstateerd.

Voorrijkosten: voorrijkosten worden berekend volgens onderstaande tarifering

Harderwijk, Hilversum, Zeewolde € 29,00 excl. Btw. halen / brengen
Buiten regio tot 50 km – € 89,00 excl. Btw. per rit.
Buiten regio bij afstanden meer dan 50 km – € 159,00 excl. Btw. per rit.

Aan welke espressomachines?

Ons befaamde gouden goedje komt natuurlijk alleen uit een machine die met aandacht wordt onderhouden en perfect is afgesteld.

Daarom bent u met uw Bezzera, ECM, Rocket, Isomac, Faema, BFC, Vibiemme, Izzo, Rancilio of Quick bij ons aan het juiste adres. Maar we repareren uiteraard nog meer, staat uw machine er niet bij? Neem dan contact op.

Onderhoud E61 zetgroep

Losse onderdelen

Van schroefjes en rubbers tot complete boilers en printplaten. Door onze eigen import van espresso- machines en onderdelen, kunnen wij in de meeste gevallen reparatie en onderhoud zeer snel voor u uitvoeren.

Repareert u zelf en heeft u onderdelen nodig? Dat kan, neem hiervoor contact met ons op via Whatsapp.

Losse espressomachine onderdelen

JURA Premium ServicePartner

Als geautoriseerd JURA Servicepartner zijn wij uw contact en servicecenter voor Midden-Nederland. Onze monteurs kennen uw JURA van a tot z en zullen uw machine weer perfect en opgepoetst opleveren.

Uiteraard werken wij enkel en alleen met officiële JURA onderdelen. Waarop na vervanging ook garantie op gegeven wordt.

Espresso Servicecenter
Teus Bijlsma
Hoofdmonteur -
Jura Servicemonteur
Espresso Servicecenter
Sandro Mascilongo
Eigenaar &
Espressomonteur
Espresso Servicecenter
Arturo Pizzuto
Espressomonteur
Espresso Servicecenter
Johan Timmer
Espressomonteur