Bedankt voor je inschrijving

Leuk dat je je hebt ingeschreven op de mailinglijst voor een gereviseerde espressomachine occasion, een mooie JURA occasion of voor onze Barista- Latte Art trainingen. 

Zoals je hebt gelezen worden de occasions gelijkwaardig aan de gehele lijst aangeboden, zo maakt een iedere evenveel kans. Occasions worden na aankondiging ergens tussen 12.00 en 15.00 vrijgegeven. 
Succes en wij hopen een ieder van jullie eens te kunnen voorzien van een prachtige machine!

 

Volg jij ons al op een van de social media kanalen?

Nog geen nieuwe machine maar wel alvast voorproeven?

  • Toevoegen aan winkelwagen Details

Een lekkere variatie van verschillende koffiebonen

De juiste koffie vinden voor jou, een huishouden en eentje die ook goed bij jouw type koffiesysteem past is niet altijd eenvoudig. Daarom is het soms juist goed even je smaak op orde te brengen en een proefpakket te proberen. Zo zal je uit de vijf door ons geselecteerde soorten koffiebonen een duidelijke keuze kunnen maken welk weg van smaak er nou goed bij jou, de familie en manier van zetten past.

In ons proefpakket zullen een aantal koffie zitten die goed gaan bevallen, ook enkele die mogelijk wat minder bij je passen, maar dat is juist het leuke ervan!

Aan de hand van de favoriet geselecteerde kunnen wij je dan via de chat of telefonisch helpen om verdere varianten uit ons assortiment aan te bevelen.

Let wel op! Een juiste afstelling is key, dus speel ook met de maalgraad, dosering en temperatuur.  Ook kan een
eventuele slijtage van jouw machine of molen invloed hebben op de smaak, houdt ook daar altijd rekening mee.

Meer weten over het afstellen van uw espressomachine? Download dan ons E-magazine!

Veel plezier met proeven

Ga naar de bovenkant